Bezetten in Olmen, Mol, Balen en omstreken?

Bent u op zoek naar een vakman die voor u kan bezetten in Olmen, Mol, Balen en omstreken? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifieke bezetter op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier Günther Mariën bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine klussen om te bezetten. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd bezetter is dat De Klussenier Günther Mariën ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere bezetten in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.

Ook voor complete opdrachten om te bezetten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier Günther Mariën aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. De Klussenier Günther Mariën blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Bezetten binnen en buiten

De Klussenier Günther Mariën kan alle bezetwerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier Günther Mariën zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot bezetten buitenshuis? Wanneer u hiervoor De Klussenier Günther Mariën inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Voordat u besluit een bepaalde ruimte te laten bezetten is het belangrijk om met De Klussenier Günther Mariën de ondergrond van het bezetten te bespreken. Niet op elke ondergrond kan namelijk bezetten gedaan worden. Bezetten kan op baksteen, cellenbeton, fermacell platen, gipsplaten en stucplaten, beton en giboblokken. Heeft u deze ondergrond niet voor het bezetten, maar bijvoorbeeld hout, ijzer of behang. Dan kan De Klussenier Günther Mariën u helpen bij het gereed maken van de ondergrond zodat het bezetten op een juiste manier uitgevoerd wordt. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier Günther Mariën komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

De Klussenier Günther Mariën, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Günther Mariën
De Klussenier Günther Mariën

Meerhoutsebaan 16
2491 Olmen

Dien uw offerte-aanvraag in   

014 70 79 04
0493 65 35 47
g.marien@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE 0872.997.228

 
Loading...